сряда, 3 декември 2008 г.

Апитерапия /Лечение с Мед/

РАКЪТ Е ЛЕЧИМ

Ракът е лечим само за тези, който са готови да поемат отговорността за здравето си. Това го даказват много хора изцелили се от тази болест. Най-важното нещо е това да разберем, че сами сме виновни за сполетялата ни беда. Това може да бъде стаен гняв, омраза, завист, злоба, желание за повече имоти, коли и т.н. Доказателства за това има в книгите на д-р Чопра. Чрез визуализациЯ той лекува хора в последна степен на болестта при това успешно. Визуализацията я прави пациентът а не лекаря разбира се, важното в такива случаи е да се поеме отговорност за състоянието.

Друг автор направил книгите си бестселъри е Дж. Кехоу. В книгите си той обяснява същото което и д-р Чопра. Важна е силата на мисълта, вярата и желанието да оцелееш. Лошото е че никой не ни е учил на това нито в училище нито в универистета но затова пък имаме възможност да се научим в живота.

Проф.д.м.н. Неумивайкин /руски учен и ръководител на център за лечение/ обявява НЕ СЪЩЕСТВУВА РАК, ДИАБЕТ И ПАРКИНСОН. оБЯСНЕНИЕТО НА ТОВА СВЕТИЛО В РУСКАТА МЕДИЦИНА Е , ЧЕ ИМА ОПРЕДЕЛЕНА СТЕПЕН НА ВЪЗМОЖНОСТ ДА ЗАМЪРСЯВАМЕ ОРГАНИЗМА СИ И АКО ТАЗИ СТЕПЕН НАДМИНЕ 35 ПРОЦЕНТА Е ВЪЗМОЖНО ДА НАСТЪПЯТ ДЕГЕНЕРАТИВНИ ПРОМЕНИ

Правете това , което обичате -парите сами ще ви последват

РЕЙКИ

Рейки е метод за лечение, който успява там където официалната медицина не успява. Не е необходим никакъв продукт , лекарство или инструмент а само РЪЦЕТЕ НА ЛЕЧИТЕЛЯ.
Рейки предлага лечиние за всякакъв вид болести-емоционални, умствени, физически или духовни. Рейки е енергия и идва от култура в която състраданието и еднението с всичко живо са първостепенни. Рейки не причинява вреда или пък болка. Няма начин с Рейки да се навреди, невъзможно е да се използва злонамерено или да бъде отнето от лечителя.
В САЩ и Европа се преподава активно и се практикува. Световната здравна организация пледира все повече хора да използват Рейки за собственото си изцеление.
У нас този процес е труден и дори невъзможен. Много хора успяват с Рейки но се страхуват да споделят с близки и познати за да не ги помислят за луди или пък за сектанти.
В свят на болка и страдание Рейки е убежище на благополучието.

Рейки има три нива. В първо ниво инициираният човек сам се лекува, във второ ниво може да лекува близки и познати а също така дистанционно /енергията не се съобразява с време и разстояние/ и трето ниво е мастерско ниво, тук може да преподава Рейки и да дава настройки.

Магия

Що е то Магия ? Повечето хора като чуят тази думи си представят нещо лошо, мръсно и носещо нещастия. Представата за магията датира от векове но малко са тези решили се да я изучат добре и да я прилагат в живота без притеснение а с радост.
Магията е най-сложната от всички науки, тя притежава в себе си най-дълбокото познание за света и човека и може да я използва само душевно чист човек. За да практикува Магия човек трябва да е преминал най-малко през седем стъпала на прераждане, да е с много високо интелектуално и морално ниво, психически и физически здрав. Нужна е изключитерна интуиция и любознателност и знание, че в света няма нищо мистично а всичко има научно обяснение.