четвъртък, 12 февруари 2009 г.

Пречистващия процес


Пречистващия процес
Нашия вкус се променя като резултат от нашето духовно изследване. Ние изгубваме желанието за промяна на същността на настроение, ние сме отвратени от насилието в медиите, променяме и привличането към приятели и любими. Ангелите обясняват много от тези промени като резултат от „промяна на нашите честоти“. Те казват, че всеки човек има вибрационна честота, която за тях е видима, точно както ние гледаме системата на автомобила на един осцилоскоп, или мозъчните вълни на една личност на монитора.
Ангелите казват, че нашата честота се приспособява съобразно нашите мисли и емоции. Тези които се тревожат, ядосват, завладени от подобни мисли имат ниска честота, докато тези които медитират и редовно се молят, имат по-висока честота. Когато нашите честоти се повишат, ние сме привлечени към ситуации, хора, храна и енергии с по-висока честота. Това също означава, че ние няма да сме привлечени към някои от приятелите и събития които някога са ни очаровали.
Вибрации заобикалящи същността на егото - като гняв, насилие, липса на разум, конкуренция, непочтеност и ревност са крайно низки (като вярвате, че други хора ви контролират, или ги обвинявате за вашето нещастие). Високи вибрации обгръщат духовна умственост, като медитации, молитва, преданост, безкористна служба, доброволчество, лечителска работа, поучаване, споделяне и изразяване на любов.
Ангелите подсказват, че ни избягваме състояния на по-низши вибрации в смисъл, като повишаваме нашата духовна честота. Те са специално, непреклонни относно това - да избягваме репортажи в печата и предавания които предизвикват негативизъм.
Тук са записи от два мои сеанса със ангели лечители, при което ангелите помолиха моя клиент да избягва този вид медии:
Дорийн: Има съобщение идващо от вашите ангели. Те казват, че когато вие четете, гледате или слушате новините, това ви разстройва и променя отрицателно вашата енергия, по начин които е противоположен на това което вие искате. Това е много строго предупреждаващо послание за вас. Ангелите казват „Не приемайте това небрежно“.
Барбара: Това е така. Аз много слушам новините по радиото, и това ме разстройва. Така, че аз смятам, че ще намаля да ги слушам толкова често.

При един друг сеанс, ангелите ми обясниха, че ниското самочувствие на един мой пациент е резултат от негативните образи и съобщения които е получавала гледайки „сапунени опери“ и други драми:
Мишел: Понякога аз се чувствам напълно отпаднала или безсилна и не само аз, но също и съпругът и дъщеря ми. Направих ли нещо погрешно или нещо което не съм направила? Аз толкова много обичам моето семейство и бих направила всичко за тях, но когато се касае за съпругът ми, нещата се променят. Аз мисля нещо липсва, и какво да направя аз - или ние да направим?
Дорийн: Вие не сте направили нещо грешно, макар че ангелите ми показват, че има силно влияние от медиите около вас - засягат мислите ви и следователно засягат живота ви. Гледате ли много TV? (Мишел потвърждава, че да - гледа.) Изглежда, че вие попивате негативното от TV шоу и това влияе на мислите ви и на живота ви. Можете ли да се опитате да се откажете от TV за една седмица и да се види дали има някаква разлика?
Мишел прие съвета на своя ангел и намери, че в една седмица тя повече не мисли за сценарии и филми. Тя изхвърли навика да гледа на своя живот през очите на негативните сапунени опери и така можа да види нежната хубост на своя семеен живот


Дориин Верту /ясновидка - психотерапевт/

Интуицията

Причината поради която това е отлично време вие да бъдете жив е тази, че ние наближаваме края на една ера, в която човечеството се държи като агресивно животно, лишено от духовно осъзнаване. Ние сме на края на едно време, когато колективно ще открием отново нашите духовни дарове - на интуиция и излекуване. Когато интуицията бъде приета, като една нормално човешка черта, внимавайте, защото светът ще се промени драстично!
Помислете за момент, за един свят населен от интуитивни същества на едно високо ниво. Колкото повече ние приемаме тези умения като вродени, толкова повече ще отваряме нашите канали на Божествената и психическа комуникация. Научните изследвания извършвани от водещи университети, като Пристън, Университета на Невада, Университета на Охайо и Корнуел, вече показаха доказателства, че всеки един от нас е надарен потенциално да изпраща и получава телепатична информация. Аз казвам „възможно“, тъй като всеки дар, ние трябва да го осъзнаем и упражняваме, преди да можем наистина да го използваме на едно високо ниво.
Дориин Вирту /ясновидец -психотерапевт /