сряда, 3 декември 2008 г.

РЕЙКИ

Рейки е метод за лечение, който успява там където официалната медицина не успява. Не е необходим никакъв продукт , лекарство или инструмент а само РЪЦЕТЕ НА ЛЕЧИТЕЛЯ.
Рейки предлага лечиние за всякакъв вид болести-емоционални, умствени, физически или духовни. Рейки е енергия и идва от култура в която състраданието и еднението с всичко живо са първостепенни. Рейки не причинява вреда или пък болка. Няма начин с Рейки да се навреди, невъзможно е да се използва злонамерено или да бъде отнето от лечителя.
В САЩ и Европа се преподава активно и се практикува. Световната здравна организация пледира все повече хора да използват Рейки за собственото си изцеление.
У нас този процес е труден и дори невъзможен. Много хора успяват с Рейки но се страхуват да споделят с близки и познати за да не ги помислят за луди или пък за сектанти.
В свят на болка и страдание Рейки е убежище на благополучието.

Рейки има три нива. В първо ниво инициираният човек сам се лекува, във второ ниво може да лекува близки и познати а също така дистанционно /енергията не се съобразява с време и разстояние/ и трето ниво е мастерско ниво, тук може да преподава Рейки и да дава настройки.

Няма коментари: