сряда, 3 декември 2008 г.

РАКЪТ Е ЛЕЧИМ

Ракът е лечим само за тези, който са готови да поемат отговорността за здравето си. Това го даказват много хора изцелили се от тази болест. Най-важното нещо е това да разберем, че сами сме виновни за сполетялата ни беда. Това може да бъде стаен гняв, омраза, завист, злоба, желание за повече имоти, коли и т.н. Доказателства за това има в книгите на д-р Чопра. Чрез визуализациЯ той лекува хора в последна степен на болестта при това успешно. Визуализацията я прави пациентът а не лекаря разбира се, важното в такива случаи е да се поеме отговорност за състоянието.

Друг автор направил книгите си бестселъри е Дж. Кехоу. В книгите си той обяснява същото което и д-р Чопра. Важна е силата на мисълта, вярата и желанието да оцелееш. Лошото е че никой не ни е учил на това нито в училище нито в универистета но затова пък имаме възможност да се научим в живота.

Проф.д.м.н. Неумивайкин /руски учен и ръководител на център за лечение/ обявява НЕ СЪЩЕСТВУВА РАК, ДИАБЕТ И ПАРКИНСОН. оБЯСНЕНИЕТО НА ТОВА СВЕТИЛО В РУСКАТА МЕДИЦИНА Е , ЧЕ ИМА ОПРЕДЕЛЕНА СТЕПЕН НА ВЪЗМОЖНОСТ ДА ЗАМЪРСЯВАМЕ ОРГАНИЗМА СИ И АКО ТАЗИ СТЕПЕН НАДМИНЕ 35 ПРОЦЕНТА Е ВЪЗМОЖНО ДА НАСТЪПЯТ ДЕГЕНЕРАТИВНИ ПРОМЕНИ

Няма коментари: