четвъртък, 14 май 2009 г.

Витамини при наднормено тегло

При наднормено тегло - без витамините А, В, С, А и Е кантара почти няма да мръдне.Липсата на тези витамини блокира обмяната на веществата.Тялото не може повече да произвежда ензими , които разграждат мазнините. Диетите с резултат винаги съдържат тези пет витамина и ензими. Витамите се пордават без рецепти :)) Това е дин лесен и изпитан трик за сваляне на килограми. Най-добре е ако не сме ги допуснали но и при качване можете да се възползвате от тази информация и да споделите резултата. Успех!!

лЕЧЕНИЕ ЧРЕЗ ПРОШКАТА


Вече сме готови да простим. Ако можете, правете това упражнение с партньор, а ако сте сам, правете го на глас.
Отново седнете спокойно със затворени очи и кажете: „Човекът, на когото трябва да простя, е.... И аз ти прощавам за..."
Повторете това многократно. На някои хора ще трябва да прощавате за много неща, а на други само едно-две. Ако работите с партньор, нека той каже: „Благодаря, вече си свободен" а ако сте сам, представете си как човекът, на когото прощавате, ви казва това. Правете това в продължение на пет или десет минути. Потърсете в сърцето си цялата несправедливост, която все още носите в себе си. След това я оставете да отлети.
Когато сте открили всичко възможно за момента, обърнете внимание на себе си. Кажете гласно: „прощавам си за.. " отделете и за това около пет минути. Това са упражнения със силно въздействие и е хубаво да се правят поне веднъж седмично, за да изчистите съществуващите отпадъци. Лесно е да се освободим от някои преживявания, а други се налага да дялкаме, докато изведнъж някой ден те изчезнат.