събота, 9 май 2009 г.

Променете своята честота

Ангелите са тук за да ни помогнат в излекуване по много начини; от въпроси и притеснения които изглеждат световни; до тези които изглеждат неотложни, или дълбоко духовни. Една от лечителските задачи на ангелите е да ни помогнат да променим нашата честота на вибрациите до тяхната най-висока и най-фина стойност. Те искат от нас да направим тази промяна по две причини. Едната е, че това е процеса на „възнесение“. Ние всички сме на път да открием, че ние сме едно със Бог. Когато ние напълно разберем и живеем това знание, ние сме в състояние на възнесение.
Този вид познание дълбоко засяга всяко ваше взаимодействие със другите. Помислете за момент, какъв би бил животът ви, ако вие бяхте съзнателно разбиращ, че всеки един с когото говорите, беше един Божествен аспект на вашето Божествено същество. Вие щяхте да почувствате пълна и цялостна любов към тези индивиди и към самите себе си и щяхте да изживеете живота, като небесно изживяване на Земята.
Втората причина, поради която ангелите искат от нас да повишим нашите честоти, понеже ние бихме били по-добре поставени в нашият променящ се материален свят. Смяната на Хилядолетието ще донесе значителни положителни промени в нашето образование, управление, законност, и телекомуникационни системи. Нашите навици за хранене драстично ще се променят, и нашите очаквания от живота, значително ще нараснат.
Колкото е по-висока нашата честота, толкова по лесно ще бъде да се приспособим към тези промени. Ние ще бъдем интуитивно разбиращи предстоящите промени на Земята, по начина които животните могат да предвидят земетресение, и бури. Нашите тела с висока честота ще са в състояние да се телепортират, дематериализират, и издържат на събития които биха травматизирали по-плътни със по-низши честоти тела. По-високо вибриращи умове ще бъдат в състояние да създадат всяка необходима храна или други предмети.
Така че, ангелите искат да ви помогнат да се приспособите към променящия се свят, като ви дават енергия и ръководство, които ще променят вашата честота. Ангелите ви помагат като ви дават знаци и сигнали, Божествено ръководство, и като се намесват и във вашият живот и тяло. По този начин те ви помагат да поддържате мир на ума. Все пак, миротворчеството е една от нашите основни цели в живота, и ангелите са тук, за да ни помагат да достигнем тази цел. Нашите ангели пеят със радост, когато ни виждат миролюбиви и щастливи. В следващата глава, ние ще видим, как ангелите участват в нашите романтични взаимоотношения.

из. Лечение с ангелите