четвъртък, 26 ноември 2009 г.

Писмата до Кармичното Ръководство

Скъпи, приятели!
В този брой на "Сириус" ви напомняме за Божествената милост - възможността да се пишат писма до Кармичното Ръководство. По-долу привеждаме цитати от диктовките на Владиците, в които са дава подробна информация за това как да се пишат писмата до Кармичното Ръководство.

"...Знаете, че всяка година в това тъмно време започва заседанието на Кармичното Ръководство. На това заседание ще се приемат важни решения, в съответствие с които ще живее планетата през следващите шест месеца, до следващото заседание на Кармичното Управление, което ще се състои в периода на лятното слънцестоене. Затова вие също можете да вземете участие в това заседание на Кармичното Управление и по този начин да окажете влияние върху хода на развитието на планетата през следващата половин година.
Разбира се, вас никой няма да ви пусне в залата, където протича заседанието на Кармичното Управление и няма да можете да присъствате там, нито в своите физически тела, нито в по-фините си тела. Но вие можете да се обръщате с писма към Кармичното Управление и аз ви гарантирам, че всички ваши писма ще бъдат разгледани най-внимателно.
За писмата до Кармичното Ръководство. Гаутама Буда, 22 декември 2005 г.

"...вие може да се възползвате от ежегодно предоставяната ви възможност и да напишете писма до Кармичното ръководство. Съдържанието на тези писма можете да съставите сами. Само ще ви припомня съществуващите общи правила. Преди всичко, благодарете на Кармичното ръководство за оказаната ви по-рано милост. След това можете да пристъпите към изложението на вашата молба. Ако тази молба касае милост, която очаквате да получите лично за себе си или за своите близки, то обезателно след изложението на всички ви молби, трябва да запишете, че поемате задължения, които доброволно ще изпълните през следващите шест месеца, до деня на зимното слънцестоене и свързаното с този ден заседание на Кармичното ръководство.Вашите молби и пожелания трябва да са изложени простичко, с указване на фамилиите и имената на хората, за които молите...

....преди да съставите писмата си, внимателно обмислете вашите молби и мотиви. Не е нужно да се обременявате с излишни задължения. Поемете задължения, които можете да изпълните без излишно напрежение. Много хора поемат в писмата си такива големи задължения, че още първият срещнат проблем в живота ги кара да забравят за приетите задължения и да се откажат от тяхното изпълнение. По-добре поемете малко задължение, но го изпълнявайте всеки ден с радост и любов. Не поемайте големи отговорности. Понякога прочитането на една молитва на ден е достатъчно, за да бъде оказана помощ.
Колкото по-чиста енергия влагате в четенето на молитвите, толкова по-голям ефект постигате. И дори една единствена фраза „Нека на света му бъде добре”, произнесена искрено от вас е достатъчна, за да облекчи съдбата на мнозина..."
За предстоящия ден на лятното слънцестоене и Божествените милости, свързани с този ден
Господ Майтрейя, 15 юни 2006 г.

Сега, при смяната на годишния цикъл, е особено полезно да вземете решение и да се освободите от всичко ненужно в съзнанието си. Не забравяйте милостта да пишете писма до Кармичното Ръководство. Пишете писма. Имате тази възможност до края на годината. Помолете Кармичното Ръководство да ви освободи от това, от което бихте искали да се освободите. Какви качества или вредни навици ви тежат и пречат на развитието ви? Насочете силата на вашите молитви през следващото полугодие към избавяне от малките си недостатъци. И след половин година няма да се познаете.
• Колкото повече енергия чрез молитви се задължите пред Кармичното Ръководство да освобождавате през следващото полугодие, толкова по-бързо ще се освободите от всички ваши неудачни привързаности и кармични проблеми.
• И така, за да се възползвате от милостта и да напишете писмо до Кармичното Ръководство, трябва внимателно да анализирате онова, от което бихте искали да се избавите най-напред.
• Обърнете се към членовете на Кармичното Ръководство, изредете вашите молби и желания.
• Поемете молитвени или други задължения, които сте готови да изпълнявате редовно през следващото полугодие.
• Изложете вашите молби и задължения върху лист, помолете Архангел Михаил и ангелите на защитата да съпроводят вашите писма по предназначение направо в Кармичното Ръководство и изгорете писмото.
• Можете да си оставите копие от писмото и след година, при условие, че сте изпълнили поетите от вас задължения, проверете какво се е променило.
Аз съм уверен, че ще се избавите от един или няколко главни ваши недостатъка. Не забравяйте за благодарността. Веднага щом се избавите от проблемите си, напишете благодарствено писмо до Кармичното Ръководство. Разделям се с вас със съжаление. Защото много ми се иска да ви окажа цялата възможна помощ и да ви дам онзи най-важен съвет, който много ще ви помогне. Надявам се, че макар и частично, ви помогнах и ви дадох няколко много важни съвета.
Сбогувам се с вас и до нови срещи!
АЗ СЪМ Сурия.

източник сириус